Evinizi Güzelleştirecek Harika Fikirler

Evinizi Güzelleştirecek Harika Fikirler adlı yayınımızda sizlere kolaylık sunacak ve evinizi farklı bir hal almasını sağlayacak bir kaç durumdan söz edeceğiz. Eğer yayın beğenilirse ve gerekli ilgiyi görürse kesinlikle bu serinin ikinci kısmını da paylaşmak bizimi için bir zevk olacaktır. Haydi o halde inceleyelim !!

1. Deniz Otu Sepetleri ile evinizin bir köşesini harika bir hale getirebilirsiniz. Evinizde böyle huzur verici bir alan yaratmak size pahalıya mal olmayacaktır.



2.
Mutfağınızı şık bir görünüme sokmak istiyorsanız eğer ; soyma ve yapıştırma metro fayansı deneyebilirsiniz.


3. Evinize şık aydınlatmalar koymayı unutmayın! Evinizin veya dairenizin getirdiği sıkıcı aydınlatma armatürlerinden kurtulun ve bunları bu kafes sarkıt lambalarla değiştirin. Banyo lavabonuzun üzerinde asılı durarak ayrı bir görsellik sunuyor.



4. Sade bir yastık kılıfındansa kanepelerinize renk katacak kırlent kılıfları ile odanıza farklı bir hava katmak zor değil. İnternette  bu tarzdan çok daha iyi yastık kılıfları da bulmanız mümkündür.



5. Bu çok işlevli rafı mutfağınıza veya banyonuza asarak hem depolama hem de duvar dekoru ekleyin. Hatta mutfak eşyalarınızı asmak için bu kancalarla birlikte gelir.



6. Ağır perdelerinizden kurtulun ve bunun yerine şeffaf bir seçeneği tercih edin . Hem odayı yükseltecek hem de ışığın içeri girmesine izin verdiği için alanınızı aydınlatacaktır.



7.  Yeni araba tarzı kapılara tonla para harcamak zorunda kalmadan evinizin çekiciliğini artırmak için manyetik garaj kolları ekleyin .



8. Banyonuzu güzelleştirmek için bir müteahhit tutmanız gerekmez - şelale musluk takmak gibi küçük bir değişiklik bile banyonuzu lüks bir tatil yeri gibi hissettirir!



9.  Evinizde var olan boş bir köşeyi makrome sandalyeler ile güzelleştirip farklı bir hal almasını sağlamakta çok kolay olsa gerek. Burada şık bir dinlenme ve okuma köşesi dahi oluşturabilirsiniz. 



Yorum Gönder

0 Yorumlar