Scottish Straight Fiyatları 2023


Scottish Straight Fiyatları 2023 

Scottish Straight Fiyat değerlendirilmesi yapılacak olursa en aşağı fiyatın 2.000 TL olduğunu en yüksek fiyatı ise 15.000 TL olduğunu söylemek mümkündür. Son derece sevimli akılda kalıcı hareketleriyle birçok kişinin yüzünü güldüren bu cins kedinin kendine has karakteristik özelliği sayesinde farklı fiyat aralığına sahip olması normaldir. 

Fiyat aralığının bu kadar uçlarda olmasını belirleyen pek çok faktör vardır. Faktörlerden ilki şecere durumudur.  Şecere durumu aynı zamanda sahiplenme öncesi araştırılması gereken konulardan biridir. Fiyat aralığını farklılıklarda belirleyen bir diğer faktör ise sağlık durumudur. 

Kedinin sağlıklı olması bütün hayatını etkileyeceğinden sahiplenme öncesi mutlaka araştırılacak konular arasında yer alır. Eğer kedinin kalıtsal bir rahatsızlığı var ise fiyat farkı otomatik olarak  değişeceğinden bu konuyu göz önünde bulundurmak gerekir.

Scottish Straight Fiyat  değerlendirilmesi yapılırken kedinin yaşı fiyatı önemli ölçüde değiştirebilecek durumlar arasında yer alır.  Dış görünüşü ve sevimli bakışları ile özellikle çocukların ve bebeklerin dikkatini çeken bu patili dostun sahiplenme öncesi eğitim durumuna da göz gezdirmek gerekir. 

Sağlıklı bir Scottish Yavru Kedi arıyorsanız linke göz atabilirsiniz : www.patibul.com/124/scottish-straight

Bu cins kedinin fiyatını etkileyen bir diğer durum ise aşılarının tam olup olmadığıdır. Aşıları tamamlanmış kediler normal tamamlanmamış kedilere nazaran makul farklı fiyatlara sahip olabilirler.

Kedi eve ilk geldiği zamanlarda hareketli ve enerjik yapısını gösterir. Evde var olan diğer kediler ve köpekler ile iyi iletişim kurar. Eve alışma süreci diğer kedilere nazaran çok daha hızlıdır. Eğitim almayı kolay hale getiren oyunlar ile ev kurallarını ve yapması gereken diğer konuları hızlı şekilde öğrenir.

Bu cins kedinin düzenli olarak aşılarının yaptırılması ve sağlıklı beslenmesi ile ortalama olarak 13 ila 15 sene gibi uzun süreler yaşar. 

Scottish Straight yavru özellikleri ve yaşam enerjisi ile sahibini çok mutlu eden bir cins kedidir. Eğlenceli aktiviteler yapmayı ve yürüyüşe çıkmayı seven bir cins kedidir. Sahibinin sözünü dinleyen, uysal, sevecen yapılı olduğu için diğer evcil hayvanlar ile kaynaşma süreci zorlu değildir.

Aynı şekilde evde yapabileceği kolay aktiviteler ile farklı şeyleri öğrenmeyi ve oynarken zekasını kullanmayı çok sever. Sağlıklı ve oyuncu tüm kedi yavruları için sayfayı ziyaret edebilirsiniz : www.patibul.com/2/kedi-ilanlari


Yorum Gönder

0 Yorumlar