Aura Ne Demek?


Aura Ne Demek?

Hiç biriyle tanıştığınızda onun yanında çok rahat olduğunuzu far ettiğiniz oldu mu? Bunun nedeni o kişinin aurasıdır. Peki, aura ne demek?

Hepimiz sağlığımıza, duygusal durumumuza ve ruhsal açıklığımıza göre farklı şekillerde yayılan, görünmeyen bir enerji alanıyla çevriliyiz. Aura, insanlar, hayvanlar ve hatta bitkiler de dâhil olmak üzere tüm canlıları çevreleyen, renge özgü bir enerji alanıdır. Vücudun etrafında oval bir şekilde birkaç santimden birkaç ayağa kadar yayılan ve düşüncelere, duygulara ve deneyimlere göre değişebilen bir enerji şeklidir.

Auralara yoga ve hinduizm de dâhil olmak üzere birçok gelenekte atıfta bulunulur. Her disiplin arasında farklılıklar olsa da hepsi auranın insan bedeninin enerji alanının bir uzantısı olduğu konusunda hemfikirdir.

Bazen bir aura, titreşim frekansı veya kısaca titreşim olarak tanımlanır. İnsanların oldukça iyi olduğu ve birbirlerinin titreşimlerini algıladıkları ortaya çıktı. Birisiyle zaman geçirirseniz ve sonrasında kendinizi tükenmiş hissederseniz, bunun nedeni o kişinin düşük frekanslı bir enerji alanına sahip olması olabilir. Aynı şekilde, eğer bir kişiyle zaman geçirirseniz ve kendinizi enerjik ve moralli hissediyorsanız, bunun nedeni muhtemelen o kişinin aurasının çok güçlü ve sağlıklı olmasıdır.

Auralarımız enerjik bedenler olarak bilinen enerji alanlarının bir araya gelmesinden oluşur. Her enerji alanı vücuttaki yedi ana çakraya karşılık gelir. Enerjinin bu süptil formları örtüşür, iç içe geçer ve genel auramıza katkıda bulunur.

Auranızı Nasıl Görebilirsiniz?

Auranızı görmeye hazırlanmak sürecin önemli bir parçasıdır ve ne kadar iyi hazırlanırsanız vizyonlarınız da o kadar güçlü olur. İşte doğru zihniyete sahip olmanıza yardımcı olacak bazı ipuçları.

Zihninizdeki şüphe ve belirsizliği temizleyin. Eğer baştan şüphe duyuyorsanız, enerji akışınızı görmeye çalışmak imkansız olacaktır. Meraklı bir zihniyete girin ve şaşırmanıza izin verin. Tüm beklentileri bırakın ve kendinizi olasılıklara açın. Zihninizi susturmak için mini bir meditasyon yapmayı veya şüphelerinizi ortadan kaldırmak için özgürce yazmayı deneyin.

Kendinizi topraklayın. Topraklanmak, bedeninize bağlı olduğunuz, şu anda olduğunuz ve huzur duygusu hissettiğiniz anlamına gelir. Anında topraklanmak için doğada çıplak ayaklarınızla biraz zaman geçirmeyi deneyin.

Sakin bir ortam yaratın. Yoğun bir ortam auranızı görme yeteneğinizi etkileyecektir. Elektrikli cihazları susturarak veya kapatarak, bir mum veya tütsü yakarak ve sakinleştirici müzik çalarak dikkatinizin dağılmasını en aza indirin. Kendinizi rahat ve rahat hissettiğiniz bir yerde olduğunuzdan emin olun.

Aura ne demek sorunuzu bu şekilde yanıtlamaya çalıştık. Ancak aura ile ilgili daha fazla sorularınız var ve ne yapacağınız konusunda yardıma ihtiyaç duyuyorsanız Reyhan İldaş’tan randevu alabilirsiniz. Reyhan İldaş, bir yaşam koçu ve thetahealing uzmanı olarak danışanlarına yardımcı olmaktadır.

İletişim kurmak için telefon numarası 0533 745 93 98 mail adresi info@reyhanildas.com .

Yorum Gönder

0 Yorumlar